Politica de Confidențialitate

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului rallyrom.ro de către potențialii vizitatori. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

SkyART Web & Graphic Design SRL deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor.

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea SkyART Web & Graphic Design SRL, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului rallyrom.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de SkyART Web & Graphic Design SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea SkyART Web & Graphic Design SRL.

Informațiile prezentate sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa site-ul. Puteți copia și tipări conținutul paginilor pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al SkyART Web & Graphic Design SRL.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților și serviciilor companiei. SkyART Web & Graphic Design SRL nu va acorda nici o garanție referitoare la:

evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau a altor componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, SkyART Web & Graphic Design SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele sale, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului rallyrom.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea SkyART Web & Graphic Design SRL în lipsa unor acorduri ulterioare.

Acest conținut al Termeni si condiții are intenția de a informa și de a ajuta în implementarea cât mai corectă a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.
SkyART Web & Graphic Design SRL nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice companie/ persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze SkyART Web & Graphic Design SRL prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAŢII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta ulterior. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii formularului de contact.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, număr de telefon, adresă de e-mail.) modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/ sau serviciile SkyART Web & Graphic Design SRL, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/ sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

COMUNICAREA CU VIZITATORII SITE-ULUI

Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: adresă de e-mail, număr de telefon, formularele prezente pe site.

Această contactare are loc pentru a cere informații despre produsele noastre, pentru a ne solicita oferte de preț, pentru a ne consulta părerea pe diferite subiecte, pentru a beneficia de serviciile noastre, pentru a facilita finalizarea unui proces comercial.

Inițierea contactului de către Dvs îl considerăm/ reprezintă consimțământul Dvs pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza informațiile, a primi detalii sau orice informație solicitată.
Ulterior desfășurării comunicării inițiale, SkyART Web & Graphic Design SRL își stabilește ca interes legitim posibilitatea de a vă transmite și comunica informații ulterioare, relevante solicitării d-voastră, fără a avea caracter de newsletter. Aceste informații pot apărea în urma îmbunătățirii produselor si serviciilor noastre, lansarea de servicii noi care vin în ajutorul d-voastră sau aspecte care au legătură cu tematica discutată. Comunicarea se va realiza prin email.

În acest sens SkyART Web & Graphic Design SRL și-a stabilit un termen rezonabil de prelucrare ulterioară de 18 luni de la data inițierii comunicării.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de SkyART Web & Graphic Design SRL utile în legătură cu conținutul site-ului său sau cu demersul său de informare și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

SkyART Web & Graphic Design SRL nu poate garanta/ controla actualitatea/ exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul rallyrom.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către SkyART Web & Graphic Design SRL în vederea transmiterii răspunsului solicitat; transmiterii de materiale promoționale specifice campaniilor proprii de marketing direct; soluționarea de către SkyART Web & Graphic Design SRL a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate, alte activități întreprinse de SkyART Web & Graphic Design SRL și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

SkyART Web & Graphic Design SRL va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu directivele GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Vă mulțumim.

Noiembrie 2021