Ferrari pune capăt parteneriatului cu Estrella Galicia 0.0

by Romeo Tudorache | 1 Jan, 2024 | Formula 1

Ferrari a pus capăt în mod oficial unui parteneriat desfășurat pe parcursul a trei ani cu marca de bere fără alcool Estrella Galicia 0.0. În luna ianuarie 2023, Ferrari anunța semnarea unui nou parteneriat cu Asahi Europe & International, care deține rivalii mărcii spaniole Estrella și anume Peroni Nastro Azzurro 0.0.

Estrella Galicia, o marcă de bere spaniolă produsă de compania Hijos de Rivera Brewery, a fost îndeaproape legată de numele lui Carlos Sainz, devenind partener Ferrari odată cu venirea lui Sainz Jr. la Maranello, la începutul sezonului 2021.

“Trei sezoane pline de amintiri și un parteneriat grozav. Vă mulțumim foarte mult”, a scris Scuderia Ferrari pe conturile sale de socializare, alături de un videoclip care îl arată pe Sainz savurând băutura după o victorie.

Prin acest mesaj, Ferrari și-a luat rămas bun de la Estrella Galicia, al cărei viitor ar putea rămâne încă în Formula 1 în următorii ani. Ultimele zvonuri indică negocieri în desfășurare între reprezentanții Estrella și cei ai echipei Aston Martin, la care concurează bunul amic și conațional al lui Sainz, Fernando Alonso. Cu toate acestea, Aston Martin este în prezent în colaborare cu Peroni și cu sponsorul său de bere fără alcool, Nastro Azzurro 0,0%.